top of page

GOOD THINGS IN THE MAKING

Vi vill ge tillbaka!

20% av priset kommer vi alltid ge tillbaka till miljön. Vi vet att produktion av kläder har en stor miljöpåverkan. Vi vet att det produceras mer och slängs mer kläder för varje år. Vi vill dra vårt strå till stacken och betala tillbaka lite till miljön genom NPT. Det är därför räddar vi second handkläder som annars riskerar att hamna på soptippen. Vi tycker det är hållbara kläder.

9D5F5F35-382C-47E0-A9DD-53E6673EAE2A.jpeg

Right now 20% of our sales 
goes to:
Nordic Ocean Watch

Man som är ute i naturen

 SLUTA  SLÄNG KLÄDER!

FAKTA

T-SHIRT

Vet du om att det i snitt går åt 2600 liter vatten för att tillverka en enda t-shirt. Dessutom går det åt nästan ett helt kilo kemikalier. När man vet det känns det väldigt dumt att producera nytt när det redan finns massor som har mer kvar att ge.

200 TON

Varenda dag så slängs det ca 200 000 kg kläder bara i sverige. Det är ca 73 000 000 kg kläder på ett år. Den stora mängden av dessa kläder är fullt användbara. Det är inte hållbart. Inte för miljön och inte för oss.

Varje dag. Bara i Sverige. Slängs 200 000 kg textil. Det är sjukt! Det är därför vi har som mål att rädda kläder som är på väg att slängas. Ofta helt felfria  kläder som kan bli älskade igen. I lång tid. Ju fler som upptäcker oss, desto färre plagg kommer slängas och dessutom kommer vi hjälpa naturen i och med att vi skänker 20% av allt vi säljer tillbaka till naturen.

Picture1.jpg.webp

200 000 KG

NPT COLLECTION

Vi tillverkar "on demand" för att vara så hållbara vci kan och inte applicera tryck i onödan. Att handla är lätt! Tänk på att i och med att det är vintage så kan färger och passform variera men å andra sidan så gör du gott för miljön.

  1. Välj vilken typ av plagg, färg och storlek du vill ha och lägg i kundkorgen.

  2. Väl vilket tryck i vilken storlek du vill ha och lägg till i kundkorgen

  3. Skicka beställning (då tillverkar vi den unikt för dig)

HITTA DITT RE-LOVED PLAGG

Alla våra kläder är second hand. Vi tycker att det är slöseri att slänga så mycket kläder som vi gör idag. Det är därför vi valt att starta No Palm Trees. För att ge använda kläder en ny chans. Det är för oss hållbara kläder. Vi väljer därför också att ge tillbaka till miljön genom att 20% av priset du betalar alltid skänks vidare till naturen. Just nu går de till våra vänner  Naturskyddsföreningen.

bottom of page